Vedno v koraku s časom Vedno v koraku s časom Vedno v koraku s časom Vedno v koraku s časom Vedno v koraku s časom Vedno v koraku s časom Vedno v koraku s časom Vedno v koraku s časom

V koraku s
svetovnimi trendi

Odgovor na potrebe in želje sodobne ženske po bujnejši in daljši pričeski. Rešitev za mehansko in kemično poškodovane lase ter bolezenska stanja, ki povzročajo izpadanje las. Zdravi in sijoči lasje so danes dosegljivi vsem.

V salonu Beauty Point uporabljamo izključno podaljške iz naravnih las najboljše kakovosti (remy kvaliteta, double drown). Pri nameščanju skrbimo, da se naravni lasje stranke ne poškodujejo. S to tehniko podaljševanja las ne dosežemo le dolgih las ampak tudi zgostitev redkih las in barvne efekte.

Keratinski podaljški (U-TIP)

Na vrhu vsakega keratinskega podaljška je keratinsko lepilo v barvi las. S toplotnim pripomočkom stopimo keratin in podaljšek pritrdimo na vaš pramen las.

Ta tip podaljškov je primeren za močnejše in nepoškodovane lase. Gre za zelo obstojno tehniko podaljševanja las.

Microring podaljški (I-TIP)

Microrings podaljške pritrjujemo s pomočjo izredno majhnih rink s silikonsko oblogo, ki onemogoča polzenje in poškodbo las.

Primerni so za vse vrste las, predvsem tanke lase, saj se pri nameščanju in odstranjevanju ne uporablja toplotnih virov in kemikalij, ki bi jih lahko poškodovali. Prednost te metode je možnost večkratne uporabe podaljškov.

Tape-in podaljški

Pri tape-in podaljških so večji prameni nameščeni na samolepilnih takovih. Primerni so za hitro podaljševanje vseh vrst las, z izjemo izredno redkih in mastnih las, ki slabijo moč lepila.

Idealni so za stanke z gostimi in krajšimi lasmi, pri katerih je z ostalimi tehnikami podaljševanja težje zakriti prehod med naravnimi lasmi in podaljški.

Foto galerija Foto galerija Foto galerija Foto galerija Foto galerija Foto galerija Foto galerija Foto galerija

Foto galerija prej-potem

potem
prej
potem
prej
potem
prej

Rezerviraj termin

Vabimo vas, da si rezervirate termin preko našega rezervacijskega sistema, lahko pa nas pokličete na 068 662 757.

Available Appointments on 15 aprila, 2024

  8:00 dop – 9:00 dop3 spaces available
  9:00 dop – 10:00 dop3 spaces available
  10:00 dop – 11:00 dop3 spaces available
  11:00 dop – 12:00 pop3 spaces available
  12:00 pop – 1:00 pop3 spaces available
  1:00 pop – 2:00 pop3 spaces available
  2:00 pop – 3:00 pop3 spaces available
  3:00 pop – 4:00 pop3 spaces available
  4:00 pop – 5:00 pop3 spaces available
  5:00 pop – 6:00 pop3 spaces available