Telefon

386 5 3302126 in 00386 68 662 757

e mail

info@salonbeautypoint.com

Urnik

Pon - Pet: 8:30-19:00 Sob: 8:30-13:00

Roke so zrcalo človeka, naj vam bodo v ponos. Z vašimi nohti delamo tako, kot bi delali s svojimi nohti! Privoščite si najboljše! 

Pri nas vam podaljšamo nohte s kakovostnimi geli Nailover. Materiali ustrezajo strogim standardom inštituda za zavod zdravja EU in Slovenije, ter zdravstvenega inšpektorata in so 100% izdelani v EU. Ker so nohti izdelani iz kakovostnih materialov, se ne lomijo in ne odstopajo in so kot novi približno 5 tednov. Zaradi prožnosti gelov in pravilne izdelave, so nohti tanki, a se kljub temu ne lomijo.

Glede oblike, dolžine in videza nohta se z vsako stranko posebej posvetujemo. Upoštevamo želje stranke in vam ponudimo profesionalen nasvet.

 Vse pripomočke za vsako stranko razkužimo in s tem preprečimo različna nalezljiva obolenja nohtov. Vsaka stranka prvič na prvem tretmaju dobi brezplačno pilico. Vsaka stranka ima svojo pilico, tudi s tem preprečujemo nalezljive bolezni.

Naravne nohte le malo zmatiramo, tako da so naravni nohti zdravi, tudi če se odločite za odstranitev gela. Izgled nohtov prilagodimo starosti in željam stranke, ter obliki rok in nohtov.

 Dolžina naravnega nohta ni pomembna za podaljševanje.  Lahko se odločite tudi le za geliranje vaših naravnih nohtov. S tem jih ojačate in hitro dosežete želeno dolžino. Na geliranih nohtih zelo dolgo zdrži navaden lak. Ni primerjave z obstojnostjo laka na naravnih nohtih.
 
Oglejte si naš cenik oziroma naročite se na termin.