Telefon

386 5 3302126 in 00386 68 662 757

e mail

info@salonbeautypoint.com

Urnik

Pon - Pet: 8:30-19:00 Sob: 8:30-13:00

KONČNO SO TU LASNI PODALJŠKI, KATERIM LAHKO ZAUPATE!

Preverjena kvaliteta naravnih lasnih podaljškov, ki jih lahko oblikujete in negujete, kot da so lasje vaši.

CUTY HAIR

Cuty Hair je ekskluzivna znamka naravnih podaljškov, ki strankam zagotavlja najboljše naravne človeške lase tipa Remy, ki ohranjajo svojo naravno teksturo in videz.

 


REMY KVALITETA

Remy lasje so najvišja kvaliteta naravnih las, ki se lahko uporablja za podaljške. Remy Hair označuje način obdelave in kvalitete podaljška, kar pomeni, da so naravni lasje v podaljšku usmerjeni v isti smeri, kot so rasli na dekletu, ter da niso agresivno tretirani. Takšni lasje torej zagotavljajo visoko kvaliteto in najdaljšo življenjsko dobo podaljškov, saj je kutikula las nedotaknjena.

IZJEMNA IN DOLGOTRAJNA KVALITETA LAS

Zaradi lasne kutikule, ki je obrnjena v isti smeri, kot so lasje rasli, se podaljške lahko oblikuje in češe brez nevarnosti lomljenja ali drugih poškodb. Ker površina las ni obdelana na nenaraven način, se podaljške Cuty Hair lahko barva, razbarva, toplotno oblikuje in neguje z izdelki, ki so primerni za vse tipe las. Preverjeno so rezultati čudoviti in uporabnice zadovoljne!

ZAKAJ SE STRANKE ODLOČAJO ZA CUTY HAIR PODALJŠKE?

Po pričevanjih strank se Cuty Hair od običajnih podaljškov razlikujejo v versatibilnosti uporabe in obstojnosti kvalitete las. Ker lahko na njih uporabljate vse produkte za nego kot za vaše lase, vam ni treba posegati po specifičnih izdelkih. Dolga življenjska doba podaljškov Cuty Hair je tudi finančno ugodna izbira.

Oglejte si naš cenik ali pa si rezervirajte termin.