Telefon

386 5 3302126 in 00386 68 662 757

e mail

info@salonbeautypoint.com

Urnik

Pon - Pet: 8:30-19:00 Sob: 8:30-13:00

NEGA OBRAZA

Umivanje z mlekom je vsem znano in povezano z imenom Kleopatra. Komajda vidne gubice in snežno bela polt. Hitenje, nepravilna prehrana, premalo gibanja, nepravilna nega, stres in premalo spanja. Vse to so dejavniki stanja ter videza telesa in duha. V sadju, mleku, sladkornem trsu, najdemo naravne kisline.
Delovanje sadnih kislin je zelo široko; glajenje plitvih gub, svetlenje pigmentnih madežev, negi aknaste in suhe kože, vspodbuja nastajanje novih celic in krepi vezivno tkivo.
V našem kozmetičnem salonu vam nudimo širok spekter nege obraza. Izdelki, postopki in aparati so naša izbira, saj je nega narejena individualno, glede na trenutno stanje in potrebo stranke (vlaženje, hranjenje, čiščenje, svetlenje).

MANIKURA

Klasična manikura je le ena od načinov nege rok.
Po predhodnem pregledu stanja rok in nohtov se odločimo za kopel ali pa le to izpustimo.
Manikura zajema oblikovanje in krajšanje nohtov, urejanje obnohtne kožice, masaža roke s komolcem in lakiranje.
Specialna manikura vključuje poleg naštetega tudi uporabo pilinga, maske, serumov in parafinske obloge.

MASAŽA NOG

Vse dele telesa povezuje subtilna energija. Le ta se pretaka od glave do prstov na nogah. Pri slabem počutju se kanali zaprejo, kar povzroča moten pretok energije. Z izvajanjem masaže stopal se kanali odprejo, kar omogoča energiji da steče in vzpostavi ravnovesje.

DEPILACIJA

Danes je depilacija obvezen del osebne higiene skoraj vsake ženske, pa tudi moškega. Odstranjevanje lahko vršimo na več načinov.
Pri nas uporabljamo za odstranjevanje dlak visoko kvelitetni vosek. Depilacija na predelu rok, nog, hrbta se ponavadi izvaja z voskom in trakovi. Medtem ko za depilacijo občutljivejših (obraz) in intimnih (bikini) predelov uporabljamo vroč vosek, ki se odstrani brez trakov.

PEDIKURA

Po predhodni sproščujoči kopeli oblikujemo nohte, odstranimo morebitne otiščance ali trdo kožo ter s pomočjo masaže izboljšamo krvni in limfni obtok. Sledi lakiranje s podlakom, lakom in nadlakom.
Medicinsko pedikuro pa nudimo vsem, ki imajo že razširjene težave s otiščanci, kurjimi očesi, trdo poroženelo kožo na stopalih, ali zadebeljenimi morda celo vraščenimi nohti.